Auto verkopen met motorschade

By   december 1, 2014

Motor kapot? Startproblemen, gebroken distributieriem, vastloper, dure reparaties?
Verkoop uw auto met motorschade of andere technische problemen voor de beste prijs.

motorblok-auto

Ontvang binnen 24 uur het beste bod op uw auto wat deze ook mankeert. Ons grote netwerk aan RDW erkende autobedrijven is voorzien van een zeer groot aantal garages welke elk technisch probleem kunnen oplossen. Omdat zij zelf lage kosten hebben, kunnen zij een goed bod doen op uw auto. Het bod dat u ontvangt is gratis en geheel vrijblijvend. U beslist of u de auto wilt verkopen of niet. Ook verkopen is gratis dus het kost u helemaal niets.

De online veiling

U meld uw auto aan. Dit is gratis en vrijblijvend. Uw auto komt vervolgens voor 24 uur anoniem in de veiling te staan. De RDW erkende autobedrijven krijgen een melding en kunnen op uw auto gaan bieden. Alleen de gegevens van uw auto zijn zichtbaar. Uw persoonsgegevens blijven geheim. Omdat de autoveiling slechts 24 uur duurt zijn de aangesloten autobedrijven een stuk actiever met bieder waardoor de prijs dan ook snel stijgt. Na 24 uur loopt de veiling af en wordt het hoogste bod aan u kenbaar gemaakt. Het bod is gratis en vrijblijvend en tevens gegarandeerd. Dit betekend dat u gegarandeerd het bod uitbetaald krijgt bij de verkoop van uw auto. Ook het verkopen is helemaal gratis dus er zijn geen kosten of risico’s. Als u akkoord gaat met het bod dan kunt u een afspraak maken met het autobedrijf welke het hoogste bod heeft uitgebracht. Het autobedrijf haalt de auto bij u op, regelt de vrijwaring ter plaatse en rekent met u af.

distributieriem-gebroken

Elk defect is welkom

Het maakt niet uit wat uw auto mankeert. Voor elke auto hebben wij altijd meerdere potentiële kopers. Heeft de auto startproblemen, een vastgelopen motor, een gebroken distributieriem of distributieketting, een kapotte zuiger of cilinder? Ons netwerk telt een groot aantal autobedrijven die hier wel raad mee weten. Arbeidsloon en onderdelen krijgen zij tegen inkoopsprijzen waardoor de kosten laag zijn. Hierdoor kunnen zij een beter bod uitbrengen op uw auto dan menig ander bedrijf dat zou kunnen of doen. Het bod dat u ontvangt is altijd vrijblijvend en zonder kosten. Vooraf weet u dus precies wat uw auto waard is. Een auto verkopen met motorschade of andere technische problemen is altijd gratis.

auto-ophalen

Gratis bod ontvangen

Wilt u een gratis en geheel vrijblijvend bod ontvangen op uw auto met motorschade of een ander technisch probleem? Meld u dan nu aan en ontvang binnen 24 uur een gegarandeerd bod. Ook verkopen is gratis!

 

gratis bod