Bedrijfsauto met schade verkopen

By   oktober 8, 2014

bedrijfsauto met schade verkopenHier ben je aan het juiste adres als het gaat om een schade voertuig. Een bedrijfsauto verkopen met schade? Bij ons krijg je een gratis en vrijblijvend bod welke gegarandeerd is. Dit betekend dat je ook daadwerkelijk dat bedrag in handen krijgt zonder onderhandelen achteraf. Het verkopen van je bedrijfsauto met schade is tevens gratis. Je maakt dus geen enkele kosten om te weten wat je bedrijfsauto echt waard is en ook niet bij het verkopen ervan.

RDW erkende autobedrijven

Ons netwerk telt meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven welke een bod op je bedrijfsauto met schade kunnen uitbrengen. Hierdoor ben je verzekerd van een hoog bod en kun je de bedrijfsauto of bedrijfsbus gegarandeerd verkopen aan een betrouwbare partij die je meteen uitbetaald en een vrijwaring in handen geeft.

Binnen 24 uur een gegarandeerd bod

Lang hoef je niet te wachten omdat je van ons binnen 24 uur het hoogste bod te horen krijgt. Je kunt het bod weigeren of accepteren. Bij het accepteren van het bod kun je meteen je auto verkopen voor de afgesproken prijs en zonder kosten!

motor schadeAlle soorten schades

Het maakt niet uit hoe erg je bedrijfsauto in de prak zit. Bij ons krijg je altijd een goed bod. Doordat ons netwerk voorzien is van een groot aantal schadeherstel bedrijven welke tegen inkoopsprijzen schades kunnen herstellen, kunnen zij ook een beter bod doen dan andere bedrijven.

Technische problemen

Ook een bedrijfsvoertuig met motorschade, versnellingsbak schade of een andere technische schade kunnen probleemloos worden aangemeld. Wat de auto ook mankeert, wij hebben altijd de juiste bedrijven die het juiste bod zullen uitbrengen. Informeer dus eerst bij ons wat je er voor kunt krijgen voordat je hem elders verkoopt. Het zo zonde zijn om veel extra geld te laten liggen.

Ophalen geen probleem

Ook als het bedrijfsvoertuig niet meer kan rijden kan deze probleemloos worden opgehaald. De tijd en datum spreek je zelf af met de koper die het hoogste bod heeft uitgebracht. Hij zal de uitbetaling direct in orde maken en de vrijwaring ter plaatse uitschrijven. Dat is een bijkomend voordeel van RDW erkende bedrijven.

gratis bod