Cabrio met schade verkopen

By   november 25, 2014

cabrio-met-schade-verkopen

Heeft uw cabrio of cabriokap schade? Niet getreurd… u kunt namelijk uw cabrio met schade voor een goede prijs verkopen!

Wij kunnen u voorzien van een gratis en vrijblijvend bod op uw carbio waarvoor u hem direct kunt verkopen. Het bod is gegarandeerd dus u weet vooraf precies hoeveel u er voor terugkrijgt. Ook verkopen is gratis!

Binnen 24 uur het beste bod

Binnen 24 uur ontvangt u een gegarandeerd bod waarvoor u direct uw carbrio met schade kunt verkopen. Onze veiling duurt slechts 24 uur waardoor u niet lang hoeft te wachten om te weten te komen wat uw carbio precies waard is. Een bijkomend voordeel is dat de aangesloten autobedrijven ook 24 uur de tijd krijgen om hun bod uit te brengen en elkaar te overbieden. Het bieden verloopt een stuk actiever dan andere veilingen en daarnaast bent u verzekerd van een goed bod wat u niets kost en tot niets verplicht.

RDW erkende autobedrijven

Ons netwerk is voorzien van ruim 1.000 RDW erkende autobedrijven welke allemaal een bod kunnen uitbrengen op uw cabrio met schade. Deze bedrijven krijgen 24 uur de tijd om te bieden. Dit verzekerd u van een goed en hoog bod en tevens hoeft u niet lang te wachten om te weten te komen wat uw cabrio exact waard is en waarvoor u hem direct kunt verkopen.

uw-cabrio-zo-verkocht

Cabrio kap beschadigd

Het herstellen van een cabrio kap kan erg kostbaar zijn. Indien u niet meer wilt investeren in uw cabrio dan kunt u deze ook verkopen. Wij zorgen voor het beste bod op uw cabrio waarvoor u hem direct kunt verkopen. Het bod is afkomstig van RDW erkende autobedrijven welke u een goed bod zullen doen. Het bod dat u ontvangt is niet alleen gegarandeerd maar kost u ook niets. Daarnaast is het vrijblijvend dus u kunt er mee doen wat u wilt.

Alle soorten schades

Heeft uw cabrio deuken, krassen of is hij betrokken geweest bij een aanrijding? Onze veiling voorziet u gratis van het beste bod waarvoor u direct uw cabrio kunt verkopen. Wat de schade ook is. Voeg bij voorkeur altijd foto’s toe van de schade zodat de aangesloten autobedrijven een goed bod kunnen doen. Voor elke auto hebben wij altijd meerdere potentiĆ«le kopers.

Technische problemen aanwezig

Ook als uw cabrio technische problemen heeft, met of zonder zichtbare schade , dan hebben wij meerdere potentiƫle kopers voor u. Motorschade, een kapotte versnellingsbak, een gebroken as of noem maar op. Elke auto kunnen wij voorzien van een goed bod. Ons netwerk telt ook een groot aantal specialistische autobedrijven welke snel en doeltreffend technische gebreken kunnen verhelpen. Hierdoor kunnen zij een goed bod uitbrengen. U beslist altijd wat u met het bod doet.

Gratis een bod ontvangen

Wilt u een gratis en vrijblijvend bod ontvangen op uw carbrio? Klik kan op de onderstaande knop en vul slechts wat gegevens in over de auto. Binnen 24 uur weet u precies wat uw auto met schade waard is. Elke auto voorzien wij van een goed bod. U beslist wat u met het bod doet. Indien u het bod wilt accepteren dan kunt u daarvoor meteen de auto verkopen. Het bod is de gegarandeerde verkoopprijs. U weet dus vooraf precies wat uw cabrio waard is en wat u er echt voor krijgt.

gratis bod