Links pagina 2

kenteken invullenOp deze pagina tref je een reeks links aan. Als het goed is ben je hier terecht gekomen via de vorige links.

Onze website is gespecialiseerd in het verkopen van schade auto’s. Wil je gratis en snel je schadeauto verkopen voor de beste prijs dan moet je beslist hier zijn!

Hier aan de rechter kant zie je een kenteken invulveld. Als je daar op klikt dan kom je in het aanmeldgedeelte terecht waar je de auto aan kunt melden. Door het kenteken in te vullen worden de voertuiggegevens er automatisch bij gezocht. Je geeft daarna de aanwezige schade op en voegt het liefst een foto toe van de aanwezige schade indien deze cosmetisch is. Motorschade, een defecte koppeling of een kapotte versnellingsbak kan uiteraard niet op de foto vastgelegd worden dus geef deze op bij het tekstinvulveld.

Je ontvangt na 24 uur een mailtje met het hoogst uitgebrachte bod op de auto. Dit bod is het gegarandeerde bod en dus de prijs die je er echt voor krijgt. Geen gedoe achteraf. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en weet je waarvoor je de schadeauto echt kunt verkopen. Makkelijker en sneller kan het niet. Wacht niet langer en vraag om een gratis en vrijblijvend bod. In alle gevallen gratis dus ook de verkoop.

Diverse relevante links staan hieronder

schadeauto

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *