Links

Link delen? Laat dan een reactie onderaan de pagina achter.

kenteken invullenDeze site gaat over het verkopen van een schadeauto. Een schadeauto is voor de meeste mensen geen auto waarmee ze blijven rondrijden. Het is dan een keuze om de schade aan de auto te laten herstellen of de auto met schade te verkopen. Schade herstellen is vaak erg duur. Een kras of schaafplek kost al snel een 500 Euro. Uitdeuken en spuiten gaat al snel over de 1000 Euro heen.

Veel particulieren geven een stuk minder terug voor een auto met schade terwijl bedrijven juist wel meer terug willen geven. Als je de juiste bedrijven weet te benaderen heb je de grootste kan op een goede prijs. Onze autoveiling legt een schadeauto voor aan honderden autobedrijven welke ieder een bod kunnen uitbrengen op de auto met schade. Omdat bedrijven de schades zelf voordelig kunnen herstellen geven zij ook meer terug voor uw auto. De beste prijs krijgt u dus terug via een autoveiling. Onze autoveiling is 100% gratis en vrijblijvend en kunt u de schadeauto verkopen binnen 1 dag zonder in te hoeven leveren op de prijs.

Tevens is onze autoveiling een van de meest veilige manieren van verkopen. Omdat wij alleen gescreende en erkende autobedrijven in ons netwerk hebben zitten die u direct uitbetalen bent u  verzekerd van een veilige en snelle verkoop. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend bod op uw schadeauto.

De verzekering dekt alleen de eigen veroorzaakte schade indien er een All Risk is afgesloten. Daarnaast zijn de kleine lettertjes van de verzekering ook aanwezig welke in sommige gevallen vertellen dat je wel je No Claim kwijt raakt. Hierdoor ga je maandelijks meer premie betalen. De verzekering zal op het moment van schade bij een All Risk wel uitkeren maar in sommige gevallen is het niet lonend. Kleine schades kun je in deze situatie beter niet laten herstellen. Mocht je verzekering ook zoiets hebben als een No Claim beschermer dan is het raadzaam om hiervan gebruik te maken. Deze kun je vaak 1x per jaar inzetten en dan blijft je No Claim beschermd.

Deze pagina heeft haar limiet bereikt. Wij gaan verder door op pagina 2.

 

partners

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.