Reviews

By   december 9, 2015

review invullenOp deze pagina leest u de ervaringen van mensen die bij ons hun schadeauto hebben aangemeld.

Heeft u een uitnodiging ontvangen of eerder met ons zaken gedaan, dan zien wij graag uw beoordeling hieronder terug.

Reviews
5 (100%) 1 vote
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Schadeauto verkopen
Average rating:  
 63 reviews
by Anonymous on Schadeauto verkopen

snel gebelt met een goed bod op toyota en goede prijs gehoord en er kwam meneer mijn auto kopen gelukkig ik blij

by Anonymous on Schadeauto verkopen

Geluk bij een ongeluk. We zaten echt met ons handen in het haar. Geen vervoer en geen geld voor een andere auto. Onze auto had dermate schade dat we er ook niet meer mee konden rijden. Wel afhankelijk omdat de auto voor het dagelijkse woon werkverkeer nodig was.
Gelukkig deze site tegen gekomen waar we een bod hebben gevraagd op onze schadeauto. Het bod op de auto was meer als wij hadden durven hopen. Hiermee hebben wij nog een leuke 2de hands wagen kunnen kopen en ons vervoersprobleem snel kunnen oplossen. Bedankt!

by Anonymous on Schadeauto verkopen

bij mijn vaste garage boden ze me een waardeloze prijs voor mijn auto en wist dat ik er meer voor kon krijgen, en jawel, is via hier gelukt! geluk bij een ongeluk dus haha

by Anonymous on Schadeauto verkopen

Auto verkocht, snel opgehaald, goed bod.

by Anonymous on Schadeauto verkopen

Jammer genoeg heb ik onlangs een aanrijding gehad met een overstekend wild. Ik reed op een 80 weg en het dier klapte frontaal op mijn auto. Hierbij was de voorkant van de auto flink beschadigd en waren de airbags kapot. De auto was niet meer rijdbaar en was bij Care neergezet door de sleepdienst. Later bleek dat de schade ernstig was en mijn verzekering niets wilde vergoeden. Via deze site heb ik mijn schadeauto verkocht wat goed is verlopen. Auto werd binnen korte tijd opgehaald en kon een tijd afspreken zodat ik zelf bij Care kon wachten voor de overdracht. Man kwam netjes op tijd en rekende gelijk af. Ook kreeg ik de papieren voor de overschrijving gelijk mee.

by Anonymous on Schadeauto verkopen

Vind het bod op mijn schadeauto helemaal niet slecht. Mijn vaste garage heeft mij een indicatie gegeven en dat was een stuk lager. Best tevreden nog gezien de omstandigheden laten we maar zeggen.

by Anonymous on Schadeauto verkopen

Onze auto had een hoog schadebedrag waardoor repareren uitgesloten was. Verkopen was dus een logische keuze. Allemaal prima verlopen waar we erg blij mee zijn.

by Anonymous on Schadeauto verkopen

Zeer oke om je schadeauto te verkopen. Zeker ook een betere prijs dan mij geboden werd via MP. Service staat voorop en snel is het zeker.

by Anonymous on Schadeauto verkopen

Vrijdags mijn auto aangemeld en zaterdags opgehaald.

Meneer kwam op tijd en had al het papierwerk bij zich om de verkoop te kunnen regelen. Het geld werd per bank direct overgemaakt waar we bij zaten. We konden meteen controleren of het er bij ons ook op stond wat het geval was. Na het programma van Alberto Stegeman vind ik briefgeld eng geworden, dat er zoveel nepgeld in omloop is. Snel geregeld dus en zeer correct verkopen.

by Anonymous on Schadeauto verkopen

Zaterdag werd mijn auto meegenomen en op de autoambulance getakeld. Blijft lastig om afstand te doen van je auto ook al kun je er geen kant mee op. Wel erg snel gegaan en daar ben ik wel blij mee.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»